MEMBERS OF THE ROUNDTABLE

Learn more about the 10 member companies

4iG Nyrt.

A budapesti központtal működő, magyar többségi tulajdonosi hátterű 4iG Nyrt. a hazai informatikai és ICT piac egyik meghatározó cégcsoportja, a tudásalapú, digitális gazdaság egyik vezető vállalata. A 4iG több mint 25 éve jelen van az iparági és iparágfüggetlen innovatív technológiák területén, az ICT piac változásainak és igényeinek megfelelve folyamatosan bővíti szolgáltatásait, szakemberállományát és portfólióját. A cégcsoport alkalmazottainak száma meghaladja az 1.900 főt. A társaság széles spektrumú megoldásszállítóként jelentős érdekeltségekkel rendelkezik az informatika, a műholdas távközlés, a telekommunikáció, illetve a távközlési infrastruktúra-fejlesztés területén.

A Budapesti Értéktőzsdén jegyzett társaság célja, hogy Magyarországon, valamint a közép-kelet-európai és a délkelet-európai régióban meghatározó piaci pozíciókat építsen ki az ICT és telekommunikációs szolgáltatások széles területén. A 4iG erős expanziós stratégiát követ, ennek keretében meghatározó piaci szereplők akvizíciói zajlanak. A vállalat az informatika, a távközlés és az űripar területén folytat jelentős akvizíciókat.

🌐 https://www.4ig.hu/Fooldal.html


British Telecommunications

A BT 1999 óta van jelen Magyarországon. A kelet-közép európai régió üzleti tevékenységét a kezdetektől irányító iroda mellett a cég 2007-ben hazánkban hozta létre európai szolgáltató központját (BT ROC Kft.) – egy budapesti és egy debreceni irodával.
A BT magyarországi tevékenysége az elmúlt 12 év során mára Magyarország egyik legnagyobb és legkomplexebb szolgáltató központjává, és a BT stratégiai bázisává vált. A központ 20 különböző nyelven nyújt szolgáltatást többek közt ügyfélmenedzsment, pénzügyi és számviteli, üzleti adminisztrációs, valamint magas hozzáadott értékű hálózat – és szolgáltatás tervezés területén a BT leányvállalatai, belső üzleti partnerei, valamint több mint 3000 kormányzati szervezet és multinacionális vállalat számára.

🌐 https://www.facebook.com/BTCareersHungary/


COSMO CONSULT

Az 1996-ban alapított COSMO CONSULT csoport jelenleg több mint 1400 alkalmazottat foglalkoztat világszerte 46 telephelyen, ebből 4 irodával Magyarországon van jelen. Az üzleti informatikai tanácsadó cég fő tevékenységi területe a vállalatok támogatása a digitális átállásban. Ezen tevékenysé megvalósításához a COSMO CONSULT a modern technológiák széles skáláját használja. Ezek közé tartozik a vállalatirányítás (ERP), az ügyfélkapcsolat-kezelés (CRM), az adat és analitika, a mesterséges intelligencia (AI) és a dolgok internete (IoT) megoldások bevezetése és támogatása. A közös adatkezelés és az egységes technológia segítségével olyan testre szabott holisztikus megoldásokat hoz létre, amelyek kapcsolatot teremtenek az eltérő platformok, részlegek, helyszínek és ellátási láncok között.

www.cosmoconsult.hu


Deutsche Telekom IT Solutions

Korábban IT Services Hungary Kft. Budapesti, debreceni, pécsi és szegedi szolgáltatóközpontjaink rendszerintegrációs és üzemeltetési területeken szolgálják ki nemzetközi ügyfeleinket, de kínálatunkban többek között az összes, széles körben alkalmazott szoftver- és hardverplatform SAP-rendszer szolgáltatásai, távoli és helyi szerverüzemeltetés, valamint hálózatmenedzselés és hálózatfelügyelet is megtalálható.
Az egyik legnagyobb magyarországi ICT-munkaadóént a tudásba fektetünk és külön figyelmet fordítunk munkatársainkra, hiszen a szolgáltató szektorban a minőség, a gyorsaság alapja az emberi tényező. A jó munkahelyre szívesen megyünk be minden nap, és ezt ügyfeleink is megérzik. Többrétű továbbképzési lehetőséget nyújtunk munkatársaink számára – mind a gyorsan fejlődő IT-területeken, mind a munkánkhoz nélkülözhetetlen haladó szintű nyelvtudás terén.

🌐 https://www.deutschetelekomitsolutions.hu/


DIEHL Aviation Hungary Kft.

As a part of our corporate culture we would like to create a long term career opportunity for our employees at a working place with a friendly, open atmosphere by supporting their continuous professional development and providing a competitive benefit package.

🌐 https://www.diehl.com/aviation-hungary/hu/


EPAM Systems Inc.

Az EPAM az ügyfeleik digitális transzformációját segítő, platformfejlesztéssel és tanácsadással foglalkozó IT vállalat. A közel 30 éves múlttal és több mint 52.000 munkavállalóval rendelkező cég számtalan szakmai sikerének köszönhetően mára megkerülhetetlen szereplője a technológia szektornak. 2013 óta minden évben szerepel a Forbes 25 Leggyorsabban Növekvő vállalatainak listáján, az utóbbi három évben pedig Fortune 100 szerinti leggyorsabban növekvő IT cég. Emellett 2021-ben a PwC éves munkaerőpiaci preferencia felmérésében az EPAM a top 3 legvonzóbb vállalat között szerepelt a technológia kategóriában Magyarországon. Az EPAM irodái digitális laboratóriumok, ügyfelei pedig a világ legjelentősebb vállalatai.

🌐 careers.epam.hu


Flowserve Hungary Services Kft.

Flowserve Corporation is an industry leading company based in Texas, manufacturing fluid motion control solutions worldwide. The company founded its first and only Business Support Center in Debrecen in 2016 to support the EMEA & NAM regions. Since then, the organization has expanded with a BSC office in Budapest and already employs 500+ people. In the beginning, the Business Support Center started by supporting simple finance transactional activities, but today we support a wide range of business areas, including Commercial and Sales Operations, Audit, Tax, IT, Supply Chain, Payroll, HR Services - and we continue to expand. Our global shared services model and expansive worldwide operations allow us to develop our employees in an international business environment and offer opportunities to those employees to advance their long-term careers with us. We are working with high-tech IT tools and our employees learn how to work in the latest ERP systems, like SAP/S4 HANA. In 2018, Flowserve also opened the Global Technology and Engineering Center in Budapest. GTEC was created to serve as a key resource hub for researching and developing innovative product solutions.

🌐 https://www.flowserve.com/en


NI Hungary Kft.

„Engineer Ambitiously” – ez az NI hitvallása. A tesztelési, mérési és vezérlési megoldások területén világszinten élen járó National Instruments Corporation 2001-ben hozta létre debreceni leányvállalatát. Az elmúlt 20 évben 200 fős cégből 1500 főt foglalkoztató munkáltatóvá nőttük ki magunkat. Folyamatos fejlődésünk mellett büszkék vagyunk emberközpontú vállalati kultúránkra és arra, hogy olyan rendszereket biztosítunk a mérnökök és tudósok számára, melyek megváltoztatják a bennünket körülvevő világot.

🌐 http://www.ni.com/hu-hu.html


Transcosmos Kft.

Transcosmos solutions serve 2,500 clients around the world and as an outsourced solution provider ranked 33rd among the top 100 global outsourcing companies.
Our wide reach has enabled us to offer world class end-to-end solutions for companies across the entire scope of IT services, customer and eCommerce support. Our experience coupled with talented people and innovative technology makes us a valuable strategic partner for customers who are striving for operational excellence, cost efficiencies and ultimately business growth.

🌐 http://transcosmos.co.uk/


United Call Centers Kft.

United Call Centers is Your Global Strategic Partner in Digital Contact Center Solutions. We provide quality services to increase efficiency and optimise costs for your customer support, telesales, tech support and online marketing activities.
Our comprehensive service portfolio includes contact center services, telesales, HR and outplacement, training, quality excellence, project management & consultancy, and software development.
We have been pioneering the home-based contact centre model and we support every language and every timezone on the native level with digital nomads.

🌐 https://unitedcallcenters.eu/