SEGÍTSÉGNYÚJTÁS A DIGITÁLIS OKTATÁSBAN

In response to the situation caused by coronavirus (Covid-19), we have offered our help to our educational partners.

A digitális oktatásra történő átállás igazán komoly kihívást jelentett mind a diákoknak, mind pedig a tanároknak. Gyakorlatilag egyik napról a másikra kellett alapjaiban megváltoztatni az oktatási módszereket, kellett felmérni a technikai lehetőségeket és az elérhető, oktatási célra (is) használható felületeket, alkalmazásokat.


Mi ebben igyekszünk segíteni a magunk módján: Néhány órán belül már össze is állt a 7 cég önkénteseinek a listája, elképesztően jó volt látni a kollégák lelkesedését!

Igyekeztünk összeszedni azokat az alkalmazásokat, amelyek számunkra a napi munkavégzésben használatosak, vagy amelyeket már oktatási tapasztalattal rendelkező kollégáink használtak korábban.

Videokonferencia formájában tartottunk továbbképzéseket, illetve facebook posztokban foglaltuk össze röviden, milyen célra, mely platformokat javasoljuk használni.


Konzultáció és technikai segítségnyújtás a digitális oktatási eszközökkel, illetve kommunikációs platformokkal kapcsolatban: debrecenbsc@gmail.com or facebook message

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.