Ismét rangos díjra jelölték Debrecen Business Service Centers Kerekasztalt

A városban működő,  üzleti szolgáltató központokat képviselő Debrecen BSC Kerekasztalt az Emerging Europe Awards 2021 szakmai megmérettetésen „Jövő biztos oktatás  2021 / Futureproof education 2021” kategóriában a legjobb 3 közé választották. Óriási megtiszteltetés számunkra, hogy összefogásunk ismét nemzetközi platformon bizonytíhat!

A pályázat alapját főként a Debreceni Egyetemmel közös oktatási programjaink képezik. Ezek közé tartoznak a magyar, angol és francia nyelven is elérhető üzleti kurzusok, a középiskolai tanárok számára kialakított akkreditált pedagógus-továbbképzési programunk, továbbá középiskolások, egyetemisták és pályakezdők számára is elérhető szakmai programjaink, workshopjaink.

Hatalmas örömmel tölt el bennünket, hogy a befektetett kemény munkánk nemzetközi szakmai zsűri előtt is érdemesnek bizonyult arra, hogy a lejobb 3 pályázat közé válasszák!

Az Emerging Europe Awards 2021 nyerteseit 2021. 09.15-én hirdetik ki. A díjátadó Brüsszelben kerül megrendezésre.

A nyerteseket idén először nyilvános szavazás útján választják ki.

Szavazni az alábbi linken lehet. Keresse a „Debrecen Business Services Centers Roundtable” opciót a ’Future Proof Education’ kategóriában: https://www.surveymonkey.com/r/EEAwards2021

A link augusztus 31-ig érhető el.

A londoni székhelyű Emerging Europe olyan üzleti, média- és kutatási platform, amelynek feladata, hogy hozzájáruljon 23 közép- és délkelet-európai, valamint kaukázusi ország társadalmi-, szociális- és gazdasági fejlődéséhez.